uva.nl
Biomedische wetenschappen

Open dagen en contact

Wil je meer weten over de bacheloropleiding Biomedische wetenschappen aan de UvA en zou je graag een keer komen kijken op Science Park? Dan zijn er verschillende mogelijkheden en momenten in het jaar waarop dat kan.

UvA Bachelordag

Twee keer per jaar organiseert de UvA de Bachelordag. Tijdens deze dag zijn er bij alle bacheloropleidingen voorlichtingsrondes en zijn er informatiemarkten op elke locatie. De opleiding Biomedische wetenschappen geeft voorlichting op de locatie Science Park 904. Hier kun je op dezelfde dag ook voorlichtingsrondes bezoeken van andere opleidingen van de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica. Handig, als je bijvoorbeeld nog twijfelt tussen Biomedische wetenschappen en Geneeskunde. De eerstvolgende UvA Bachelordag is op 12 oktober 2019.

Alles over de UvA Bachelordag

UvA Proefstuderen

Als je je verder wil verdiepen in een studie, kun je ook komen proefstuderen. Tijdens de UvA Proefstudeerweek biedt de bachelor Biomedische wetenschappen een programma aan van een halve dag met een hoorcollege en een werkcollege. De eerstvolgende UvA Proefstudeerweek is in december 2019 en vindt op het Amsterdam UMC (locatie AMC) plaats.

UvA Proefstuderen

UvA Student voor een dag / meelopen

Wil je zelf ervaren hoe het is om Biomedische wetenschappen te studeren aan de UvA? Kom dan een dagje meelopen. Een student van de opleiding neemt jou mee naar een echt college, laat je de campus zien en beantwoordt al je vragen. Aanmelden voor UvA Student voor een dag kan tussen oktober en mei.

UvA Student voor een dag (meelopen)

• Student Service Desk
    De Student Service Desk (onderdeel van Studenten Services) is het eerste aanspreekpunt voor algemene vragen over studeren aan de UvA. Heb je bijvoorbeeld vragen over het kiezen van een studie, inschrijven, studiefinanciering, wonen en studeren in het buitenland? Neem dan contact op met de Student Service Desk.

• Studieadviseur Biomedische wetenschappen
    Als je nog opleidingsspecifieke vragen hebt over de bachelor Biomedische wetenschappen aan de UvA, neem dan contact op met studieadviseur Hugo Eenhoorn

Locatie

Het onderwijs van de bachelor Biomedische wetenschappen wordt gegeven op de locatie van de UvA Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica op Amsterdam Science Park en op het Amsterdam UMC (locatie AMC).

Science Park 904

1098 XH Amsterdam

Academisch Medisch Centrum (AMC)

Meibergdreef 9